Други машини за преработка на храни Gimret UHT System
PDF
Споделяне
Facebook
WhatsApp
Viber
Telegram
Интересувате ли се от обявата?
1/7
PDF
Споделяне
Facebook
WhatsApp
Viber
Telegram
Цена:
при поискване
Поискайте цена
Свържете се с продавача
Вид:
други машини за преработка на храни
Местонахождение:
Великобритания6081 км от вас
Дата на публикуване:
7.11.2024 г.
Номер в каталога на продавача:
3346
Състояние
Състояние:
употребявани
Дистанционна инспекция
Доставка на техника
Важно
Тази оферта е предназначена само за информационни цели. За получаване на по-подробна информация трябва да се свържете с продавача.
Съвети за купуване
Информация за контакт с продавача
Абонирай се за продавача
Harry Lambert
Езици:
английски
+44 20 3885...
Покажи
+44 20 3885 1014
+44 20 8505...
Покажи
+44 20 8505 1076
+44 7894 5...
Покажи
+44 7894 515741
Адрес
Великобритания, Англия, Unit 4 West Stockwith Business Park Stockwith Road
Местно време на продавача:
19:49 (GMT)
Изпрати съобщение
Информация за контакт с продавача
Used Food Machinery Ltd
Великобритания
2 години в Machineryline
Абонирай се за продавача
+44 20 3885...
Покажи
+44 20 3885 1014
+44 20 8505...
Покажи
+44 20 8505 1076
+44 7894 5...
Покажи
+44 7894 515741
Попитайте продавача
PDF
Споделяне
Facebook
WhatsApp
Viber
Telegram
Продавате техника?
Правете го заедно с нас!
Подобни обяви
цена при поискване
3 к.с. (2.21 kW)
Великобритания
Свържете се с продавача
цена при поискване
Великобритания
Свържете се с продавача
to ensure that a prepared liquid mixture is free from bacterial endospores
the mixture is passed through a sterilizer prior to the drying process. To obtain a continuous flow in the sterilizer
the material is first accommodated in a buffer tank from which the sterilizer is fed by using a dosing pump (low pressure). To kill the bacterial endospores a temperature of at least 135°C is required for a period of 5-7 seconds. To reach this temperature
steam is injected into the mixture that is dosed from the dosing pump. A meandering pipe works then realizes the required residence time at a set temperature of minimum 135°C