Машина за рязане на зеленчуци Urschel CC







Ако сте решили да купувате техника на ниска цена, уверете се, че общувате с реален продавач. Съберете колкото се може повече информация за собственика на техниката. Един от начините за измама е да се представяш за реално съществуваща фирма. Ако имате някакви подозрения, съобщете ни за това за допълнителен контрол с помощта на формуляра за обратна връзка.
Преди да решите да купите нещо, внимателно проверете няколко оферти за продажба, за да разберете средната стойност на избрания от вас модел на техниката. Ако цената на офертата, която сте си харесали е много по-ниска от подобните оферти, не бързайте, помислете. Значителната разлика в цената може да означава скрити дефекти или опит на продавача да извърши мошенически действия.
Не купувайте стоки, цената на които прекалено много се различава от средната цена на подобна техника.
Не давайте съгласие за съмнителни залози и авансово плащане на стоката. Ако имате някакви съмнения, не се страхувайте да уточнявате подробностите, искайте допълнителни снимки и документи на техниката, проверявайте достоверността на документите, задавайте въпроси.
Това е най-разпространеният вид мошеничество. Нечестните продавачи могат да поискат определен аванс за „резервиране” на правото ви за закупуване на техниката. По този начин мошениците могат да съберат голяма сума пари, да изчезнат и да не отговарят повече.
- Превод на авансовото плащане по карта
- Не внасяйте авансовото плащане без да оформите документи, потвърждаващи процеса на предаване на парите, ако при общуването ви с продавача той предизвиква съмнения.
- Превод по сметка на фирма с подобно име
- Бъдете внимателни, мошениците могат да се маскират като известни фирми чрез незначителни промени в названието. Не превеждайте пари, ако названието на фирмата предизвиква съмнения.
- Превод по сметка на фирма с подобно име
- Бъдете внимателни, мошениците могат да се маскират като известни фирми чрез незначителни промени в названието. Не превеждайте пари, ако названието на фирмата предизвиква съмнения.
- Въвеждане на собствени реквизити във фактура на реална фирма
- Преди да преведете парите, проверете дали посочените реквизити са правилни и дали те се отнасят към посочената фирма.
Информация за контакт с продавача

La cortadora Urschel CC puede cortar rodajas
tiras
hebras
y granulados en una amplia variedad de productos alimenticios a altas
capacidades de producción
con excelentes resultados. Entre estos productos se
encuentran patatas para chips
queso rallado para pizzas
champiñones crudos
col
lechuga
cebolla y zanahoria para ensaladas y una amplia variedad de
frutos secos para ingredientes de panadería. La versátil cortadora cuenta con
cabezas de corte intercambiables que permiten al procesador cambiar el tipo de corte
en cuestión de minutos. Cuchillas desechables diseñadas especialmente
que no
requieren afilado y son de bajo costo de reemplazo
El modelo CC ofrece funcionamiento continuo para producción
ininterrumpida y un diseño simplificado para facilitar la limpieza y el
mantenimiento
El modelo CC aceptará productos de hasta 4" (101.6 mm)
en cualquier dimensión
FUNCIONAMIENTO
El producto se introduce en el impelente giratorio y se mantiene contra la superficie interior
del conjunto de cabezal de corte por fuerza centrífuga
El conjunto de cabeza de corte se compone de ocho estaciones
de corte fijas e individuales
Las rebanadas o tiras se producen a medida que el producto pasa
a través de cada cuchilla [ 2 ] de una manera fluida y sin interrupciones. La
longitud se controla por el tamaño del producto de entrada
TIPOS DE CORTES
*REBANADAS FLAT-V: Rebanadas de hasta .180" (4.6 mm) de
espesor con 2.1 ondulaciones por pulgada. Profundidad de cada canal .125"
(3.2 mm). Centros: .473" (12 mm)
*REBANADAS Z: Rebanadas de hasta .325" (8.3 mm) de
espesor con 2.1 ondulaciones por pulgada. Profundidad de cada canal .135"
(3.4 mm). Centros: .394" (10 mm)
REBANADAS V
Rebanadas de hasta .100" (2.5 mm) 125": 8 “V”s
completas por pulgada. Profundidad de cada “V” .050" (1.3 mm)
Centros
125" (3.2 mm). .212": 4.7 “V”s por pulgada. Profundidad de cada
“V” .084" (2.1 mm)
Centros: .212" (5.4 mm)
REBANADA ONDULADA STANDARD: Rebanadas de hasta .285"
(7.2 mm) de espesor con 3-1/2 ondas por pulgada. Profundidad de cada onda
080" (2 mm). Centros: .300" (7.6 mm)
REBANADAS PLANAS: Rebanadas de hasta .500" (12.7 mm) de
espesor
HEBRAS COMPLETAS Y REDUCIDAS Flat-V: Hebra completa Flat-V
sección transversal de
forma hexagonal de aproximadamente .150" (3.8 mm) de
lado
Hebra reducida Flat-V: parte superior e inferior aplanadas
forman una hebra acanalada
HEBRAS COMPLETAS Y REDUCIDAS V: Hebra completa: sección
transversal de forma
hexagonal de disponible en cuatro grosores: .070
097
125
or *.285" (1.8
2.5
3.2
or *7.2 mm)
Hebra reducida V: sección transversal en forma de V
HEBRAS OVALES
Hebra Oval: Sección transversal de forma oval de aproximadamente
125" (3.2 mm) de espesor por .250"
(6.4 mm) de ancho
Hebra Oval Ancha: .125"(3.2 mm) de espesor por
375" (9.5 mm) de ancho
HEBRA TIPO TEJA: Hebra tipo teja: Sección transversal en
forma de teja
Hebra tipo teja ancha: Sección transversal en forma de teja
ancha
CORTE EN TIRAS: Sección transversal rectangular. Anchos
3/32
1/8
3/16
1/4
3/8
1/2
9/16
y 3/4" (2.4
3.2
4.8
6.4
9.5
12.7
14.3
y 19 mm)
OPCIONES DE RALLADO
Cabezales de rallado ofrecen cortes que incluyen parmesano
en polvo
gránulos gruesos y gran
variedad de hebras